Take control. Push the green button.Dit is een nieuwe pagina.

Green Button maakt professionele theaterproducties voor en door medewerkers van uw organisatie. Geregisseerd door een team van professionals uit de theaterwereld. Inmiddels hebben wij ruim 12 jaar ervaring in het maken van  hoogstaand bedrijfscabaret. En niet zonder resultaat. Bekijk hieronder onze promotiefilm en krijg een goede indruk van de mogelijkheden! 

 

Wie zijn wij?

 

Alex Terpstra  is als creatief leider de linking pin met de professionals uit de theaterwereld. Als  mede-oprichter en voorzitter van het ABN AMRO Cabaret heeft Alex in de afgelopen 12 jaar een breed netwerk opgebouwd met professionals uit de theaterwereld waaronder Koen van Dijk, Paul Eenens, Sjoerd Pleijsier en Dick van den Heuvel. Binnen ABN AMRO is Alex werkzaam als Directeur Klantbeleving Retail Banking. Kernwoorden die passen bij Alex zijn verbindend, volhardend en vernieuwend.

 


Reinier Posthumus is als zakelijk leider verantwoordelijk voor de financiële bedrijfsvoering. Ook Reinier is vanaf de start betrokken bij het ABN AMRO Cabaret. Theatermaken is zijn grote passie. In 2012 was hij zakelijk leider van het internationale improvisatietheater festival IMPRO Amsterdam. Binnen ABN AMRO is hij werkzaam als Senior Formulemarketeer Retail Banking. Kernwoorden die passen bij Reinier zijn gepassioneerd, creatief en resultaatgericht.


Impressie

Bekijk onze promotiefilm en krijg een goede indruk van de mogelijkheden!